TÄSTÄ SE ALKAA!


Uusi kuukausi ja uudet tuulet!

Tästä se alkaa, meidän jo pitkään haaveilema yhteinen blogi.Olemme kollegoita / työkavereita / ystäviä isolla ikähaarukalla, toinen voisi olla toisen äiti ja toinen toisen tytär.


Niin työssä kuin tyyppinäkin nautimme kaikesta kauniista ja tykkäämme jakaa estetiikkaa. Vaikka meillä on ikäeroa, silmät kauneudelle komplimentoi loistavasti toisia. Kaikki estetiikka kasvaa kun saamme jakaa sen tuplasti kahdesta näkökulmasta, eri taustalla, tavalla ja ehkä tunteellakin katsottuna. Joka on hienoa, mahtavaa!


Yhteisiä kiinnostuksenkohteita löytyy rutkasti ja yksi niistä on tämä blogi.


Blogi, jonne voi jakaa ajatuksia sisustuksesta, väreistä, työhön liittyviä juttuja sekä työn ulkopuolelta. On kiva jakaa kokemuksia, elämyksiä ja ihan vain perus juttuja elämästä ja eri elämäntilanteista. Ja ajattelimme tämän olevan sellainen rento kanava, jossa pääsette tutustumaan myös meihin.Tänään, eka maaliskuuta on ollut kiva päivä. Kivan ja antoisan viikon jälkeen juhlistettiin perjantaita ja uutta blogia laskiaispullilla ja mustalla kahvilla. Nyt kotiin kukkakaupan kautta viikonloppukukkia valitsemaan. Ehkä oranssia tälle viikonlopulle? Oranssi on in, lämmin ja sopii värinä moneenkin sisustukseen.Ihanaa viikonloppua kaikille, toinen vapaalla, toinen töissä :)


CH&AN

0 comments

Recent Posts

See All