top of page

HABITARE 2019

Kurkistus parin viikon takaiseen sisustusalan tapahtumaan, Suomen suurimpaan, Habitare - messuihin.


Mistä koostui Habitare 2019 kävijän silmin?


Nähtävillä oli runsaasti ekologisuutta, kierrätyshenkisyyttä ja minimalistisuutta. Pitkälti joka vuonna on tuttuja, samoja yrityksiä, jotka yllättävät vuosi toisensa jälkeen kauniilla messuosastoillaan ja poikkeavuudellaan edellisiin vuosiin. Inspiraatiota ja iloa silmälle! Vuoden teemana oli Mindspaces / Mielen tiloja.


Tänä vuonna näkyi mielestäni selvästi suositut sävyt ja materiaalit, kauniit vaaleat luonnonsävyt, puiset pinnat ja muut luonnonmateriaalit. Kaislat, pellava, okran väri, vaalea tammi ja kivipinnat


Ps. kuvia voit selailla nuolta painamalla!


Löytyi myös maanläheisten sävyjen rinnalta sieltä täältä värikkäitä pilkkuja, puhtaita ja kirkkaita värejä. Sinistä, punaista, pinkkiä, keltaista ja nimenomaan niinä kirkkaina ja puhtaina versioina.


Lisää kuvia nuolesta


Messut kun yleensä on tarkoitettu inspiroimaan kävijöitä, mielestäni on ihanaa kun on järjestetty pisteitä ja aktiviteettejä inspiraatioon ja luovuuteen.


Keskellä messuja oli parikin pistettä, täynnä erilaisia laatta/lattia materiaaleja, kankaita, värimalleja maan ja taivaan väliltä.

Takana kaikki tuotetiedot remppaajia ja sisustajia helpottamaan. Toki itsekin ryhdyin tuumasta toimeen kokoamaan omaa moodboardia / materiaalikarttaaKävittekö tänä vuonna messuilla? Mitä tykkäsitte?


CH&AN

0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page